Andra tyckte...

 

 

 

 

 

"Tack för en fantastisk insats med Alice - peppar, lyfter hela tiden ribban på ett utmanande sätt och ser till att det blir roligt hela tiden. Vi är så glada att Alice fick chans att gå hos dig."

- Marcus; pappan till Alice, 9 år

 

"Magdalena är en jätte bra och snäll lärare. Jag är med och bestämmer vilka låtar jag vill lära mig. Magdalena gör så att jag tycker det är kul att spela piano."

- Fanny, 12 år

 

"När jag började spela för Magdalena när jag var tio år så hade jag spelat hos en lärare som lärde mig hits och musikallåtar, jag hade nästan aldrig spelat en klassisk låt. När jag började spela klassiskt så upptäckte jag en talang som jag förmodligen aldrig hade upptäckt annars. Förutom tekniken lärde jag mig också det som är allra viktigast i musiken, känslorna. Magdalena gav mig både lust att lära och en enorm glädje och jag kommer vara evigt tacksam för att det var just hon som lärde mig att spela piano."

- Mimmi, 18 år

Magdalena, Majlender, Bolling, Classical Whole, ett piano många händer, 1pmh, 1 piano många händer, ensemble, orkester, pianoorkester, pianoband, pianoensemble, pianolektioner, pianoundervisning, musikundervisning, musiklektioner, gehörträning, musikteori, koncentrationsträning, Skåne, Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, klassisk homeopat, homeopat, migrän, sömnproblem, allergi, trötthet, koncentrationssvårigheter, pms, naturmedicin, alternativ behandling

 

© 2019 Classical Whole

 

email(at)classicalwhole.com

 

0769 - 30 20 30